Miss Manga mascara L’óreal Paris ~ Review

Hi allemaal,

 

Alweer 3 maandjes geleden kreeg ik deze mooie mascara van een hele lieve vriendin voor mijn 17e verjaardag. Ik ben toen ontzettend verwend met hele leuke cadeau’s. Daar moest ik natuurlijk een post over schrijven, om jullie te inspireren! In het artikel vertelde ik al dat ik deze mascara graag wilde gaan reviewen. Jullie moesten er even op wachten, maar tadadaaa…. vandaag dan eindelijk het lang beloofde review! Mijn oude mascara heeft het namelijk gisteren écht begeven en daarom was het tijd voor een nieuwe! Deze Miss Manga mascara van L’Óreal Paris. Ik ben echt een beetje verliefd op de verpakking! Ik vind de roze glimmende dop echt heel gaaf!  Je hoef in ieder geval niet bang te zijn dat je deze mascara niet ziet liggen in je make-up massa, want deze roze dop is een eye-catcher 😉

L’Óreal Miss Manga mascara

verpakking mascara

 

info verpakking mascaraVolgens de verpakking krijg je door deze mascara een 2x openere blik & mega zwarte wimpers met XXL volume. Klinkt veelbelovend niet? Ben je benieuwd wat deze mascara voor mijn wimpers doet? Lees dan snel verder! Here we go 🙂

Looks

Miss manga mascara

 

In 1 woord: prachtig! Ik de huls van deze mascara echt mooi! Heel vrouwelijk en sexy, en lekker opvallend door glimmende roze dop. Ook oogt deze mascara heel sierlijk doordat de huls gestroomlijnd is. De mascara is net niet helemaal rond doordat de huls aan de zijkant op een subtiele manier is afgevlakt. Erg mooi! Ook ligt deze mascara lekker in de hand! Makkelijk vast te houden, lekker soepel maar niet té glad, zodat hij zeker niet weg zal glijden terwijl je je opmaakt.

 

Borsteltjemascara borsteltje_edited

Het borsteltje van de mascara is eigenlijk de belangrijkste factor die bepaalt of een mascara fijn is of niet en wat voor soort effect de mascara heeft. Wist je dat de mascara zelf, dus de zwarte vloeistof, per mascara haast niks verschilt!?!? Dat is echt zo! Natuurlijk heb je wel enigzins variatie, bij het ene mascara is de kleur nét wat zwarter en intenser als bij de andere, maar over het algemeen gebruikt een merk steeds dezelfde ”mascara-formule” . Oké dat was even een beetje voor informatie 🙂 Nu gaan we echt over naar het borsteltje! Zoals je op de foto’s kunt zien is het borsteltje kegelvormig. Bij het uiteinde van het borsteltje zitten hele kleine haartjes waardoor je ultra precies je mascara kunt aanbrengen op de kleinste wimpertjes in je binnenste ooghoeken en je onder wimpers. De haartjes op het borsteltje zitten vrij ver uit elkaar en zijn niet erg groot. Dit heeft als voordeel dat er veel ”mascara-smurrie” om het zo maar even te zeggen, op je wimpers terecht komt waardoor je wimpers echt helemaal bedekt worden met een laagje mascara. Zo krijg je echt intens zwarte wimpers. Overigens heeft ook een nadelig effect. Doordat er zoveel mascara op je wimpers terecht komt kreeg ik al snel klontjes…. Maar verder vond ik het borsteltje erg fijn! Waar ik wel even aan moest wennen is dat het borsteltje vrij flexibel is, hij beweegt echt mee als je het borsteltje tegen je wimpers aanzet.Het is moeilijk te zien, maar als je goed naar het borsteltje kijkt zie je bijna aan het uiteinde van het steeltje een kleine inkeping, daar houd het harde plastice deel van het staafje op en begin het flexibel rubbere deel van het staafje. het is even oefenen met dit borstel maar het is een kwestie van uitproberen en handig in worden. Uiteindelijk vind ik het erg fijn zo’n flexibel borsteltje! Het zorgt er namelijk voor dat je beter bij alle haartjes kunt 🙂

 

Eindresultaat

Linkerooglinkeroog

Rechteroog

rechteroog

Tadadada! Dit is het resultaat van 2 dunne laagjes Miss Manga mascara! Waarom 2, tja het was eigenlijk niet nodig, maar dat doe ik altijd! Ik moet zeggen, je ziet wel écht duidelijk verschil tussen mijn ogen met en zonder mascara and I promise, ik heb ze niet bewerkt! En het resultaat mag er wezen 🙂 Wat een volume! Zeker mijn bovenwimpers lijken door deze mascara extra lang. En ik kijk toch een stuk frisser uit mijn ogen na een laagje mascara. Openere blik, check! XXL volume, check! Ik vind het resultaat erg mooi! Ik ga deze mascara helemaal opgebruiken 🙂 Ik moet alleen wel toegeven dat de kans klein is dat ik deze mascara opnieuw zal kopen. Dit omdat ik vind dat hij voor € 14,99 nét even iets teveel klontjes heeft. Maar dat betekent niet dat deze mascara niet fijn is! Fijn is hij zeker, en de mascara maakt wel echt waar wat ze beweren. Je bent alleen even bezig om de klontjes een beetje weg te werken, maar dat vind ik niet zo erg! Als je dat niet erg vind, dan kan ik hem je echt aanraden!

ogen

Dikke mascara knipoog,

Lysianne ♥

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *