Kerstpakket unboxing kerst 2015

Hi lievies,

Vandaag heb ik super leuk nieuws voor jullie.I am so excited! Ik heb namelijk ….. tadadadam…… mijn eerst VIDEO gemaakt!!! En voordat ik het vergeet HAPPY NEW YEAR ♥ Deze video komt namelijk online vandaag, op oudjaarsdag, dit jaar kan niet beter eindigen dan met mijn eerste video! ,Jaja, hier is hij dan toch echt! Ik wilde al een tijd lang een video maken, maar ik wist nog niet zo goed waarover en toen kreeg ik opeens mijn kerstpakket. En toen dacht ik ‘ this was meant to be’ dit was namelijke de perfecte gelegenheid voor mijn eerste video. Daarom laat ik jullie vandaag zien wat er allemaal in mijn kerstpakket zat. Stiekem is de doos nu al half leeg, omdat het zo lekker is! Zeker die truffels, die waren echt niet veilig in mijn buurt. En ik was zeer blij dat die er in zaten, want uhh dat helpt mij ook weer om van Ana af te komen 🙂 Ik laat jullie niet langer in spanning! Hier is ie dan… mijn enige echte eerste video!

Veel kijkplezier ♥

Bedankt voor het kijken ♥ En ik hoop dat jullie het leuk vonden! Ik voelde me in ieder geval heel speciaal toen ik zo’n groot kerstpakket helemaal voor mij alleen kreeg. Heel lief! Bedankt Kruidvat!

 

Binnenkort komt er weer een nieuwe video, so stay tuned! En natuurlijk zal ik ook blijven bloggen, want dat is nou eenmaal super leuk 🙂 En ik wil jullie natuurlijk niet in de steek laten!

Shared with love,

Lysianne ♥

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *