Delightful healthy American pancakes recipe♥

Hi allemaal,

De naam zet het al, vandaag een overheerlijk receptje voor jullie! Ik wil namelijk deze heerlijke pancakes met jullie delen! Het leuke aan dit recept is, is dat het super makkelijk te maken is en ook nog eens gezond! In da pocket dus! Deze pannenkoekjes kun je echt zorgeloos eten! Ik moet toegeven de credits voor dit recept ga naar iemand anders, ik heb het namelijk niet zelf bedacht, maar ergens gevonden op internet 🙂 Ik ben super enthousiast over dit recept en kan niet wachten om het met jullie te delen, want geloof me, nadat je deze pancakes 1 keer hebt gemaakt, wil je niets liever meer! Laten we maar snel gaan beginnen!

2015-10-11 13.01.11

Ingrediënten

Basis voor 8 kleine pancakes

  • 1 rijpe banaan
  • 1 of 2 eieren

Ik heb in dit recept 1 ei gebruikt, omdat de pannenkoekjes hier vrij dik worden en je echte American pancakes krijgt op deze manier. Gebruik je 2 eieren, dan krijg je dunnere pannenkoekjes. Je zult dan ook meer dan 8 pannenkoekjes krijgen omdat je simpelweg gewoon meer beslag hebt.

Extra’s om deze pancakes nog lekkerder te maken!

  • Blueberry’s (klein handje)
  • Rozijntjes (klein handje)
  • 2 theelepeltjes kaneel (doe dit vooral naar smaak!)
  • Stukjes appel ( klein handje)
  • Stukjes abrikoos ( klein handje)
  • Cranberry’s (klein handje)

Je kunt deze pannenkoekjes helemaal personalisen zoals jij zelf lekker vind! Ik heb deze keer kaneel en een handje rozijnen toegevoegd. Heerlijk! Houd er rekening mee dat als je een extra ingrediënt toevoegt, je er in totaal 1 handje extra ingrediënt toevoegt. Wil je dus bijvoorbeeld rozijnen en blueberry’s toevoegen, doe dan van allebei maar een half handje zodat je in totaal een klein handje hebt. Ik ben zelf enorm fan van kaneel dus bij mij ging er een flinke eetlepel kaneel in. Voor de rest zeg ik : Lekker variëren en aanpassen aan jouw smaak!

 

2015-10-11 13.02.41

Ziet dit er niet heerlijk uit! Soms dan lees ik recepten op internet, en dan zijn de schrijfsters helemaal enthousiast over het recept. Zij beweren dat het heel erg lekker is, maar dit schijnt vaak toch tegen te vallen als ik iets zelf probeer. Ik kan je verzekeren, dit is hier niet het geval! Deze pancakes zijn echt heerlijk zoet. Je moet natuurlijk wel van banaan houden! Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar jullie reacties. Laat het me vooral weten als je ze hebt geprobeerd!

Shared with lots of love,

Lysianne ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *