About me

Welkom op sharedwithlove.nl !!! Shared with Love is mijn persoonlijke blog waar ik schrijf over alles waar ik me mee bezig houd. Zoals de naam al zegt vind ik het ontzettend leuk om mijn leven te delen met jullie en dat doe ik met veel liefde ♥ .Regelmatig zul je hier verhalen voorbij zien komen over mijn dagelijks leven, outfits, gebeurtenissen, recepten, favorieten en ga zo maar door. Eigenlijk over van alles!

Over mij

2015-04-28 17.44.51

Lysianne Mateman, het brein achter www.sharedwithlove.nl

Houdt van gekke dingen, pizza, reizen en bloggen. Heeft liefde voor vriendinnen, familie, mooie foto’s en chocolade ♥ Is verslaafd aan thee, alle smaakjes, koken en bakken. Is altijd in voor avontuur en uitdagingen. Is geboren op een mooi lentedag, 12 april 1999. Woont in een mooi dorpje vlak bij Nijmegen. Zit in 4 vwo en weet nog helemaal niet wat ze later wilt worden.

 

Het verhaal achter Shared with Love

Als klein meisje al vond ik het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en te beleven. Toen ik eenmaal op de middelbare school kwam ontdekte ik een wereldje van blogs en youtube. Heerlijk vond ik het om filmpjes te kijken en blogs te lezen. Er ontstond een groot verlangen om een eigen blog te starten. Dat verlangen is nooit meer weggegaan en daarom besloot ik een eigen blog te beginnen. Shared with Love. In mei 2015 was Shared with love live en sindsdien mijn grootste hobby. Ik vind het ontzettend leuk om dingen uit mijn leven te delen, mijn ervaringen te vertellen en nieuwe dingen te ontdekken.

With Love,

Lysianne ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *